دارنده نشان طلای مسابقات آسیایی کاراته مالزی در سال 2011 که مدالش را در حمایت از زلزلهزدگان به حراج گذاشته است، گفت: حریف تمرینی من پدرم بود که همه فنون کاراته و منش چگونگی مقابله با حریف را به من آموخت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری فارس استان تهران، ملیکا سهلآبادی که دارنده طلای مسابقات آسیایی کاراته رده سنی 8 تا 9 سال 2011 مالزی بوده، از شهروندان پرندی است که تصمیمگرفته مدال طلای خود را در حمایت از زلزلهزدگان غرب کشور به فروش برساند.
وی با کسب چهارمین مدال طلای کاروان تیم ملی ایران در آن مسابقات باعث شد تا تیم بانوان کشورمان در آسیا به مقام اول گروهی دست یابند.
ملیکا سهلآبادی که در حال حاضر شانزدهمین بهار زندگی خود را در پرند تجربه میکند، در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری فارس استان تهران درباره تصمیمش برای فروش باارزشترین مدال دوران ورزشی خود به نفع زلزلهزدگان غرب کشورمان، عنوان کرد: پیشازاین اخباری از ورزشکاران و هنرمندان کشورمان میشنیدم که کمکهایی دراینباره انجام دادند و من هم از گذشته در ذهنم بود تا چنین اقدامی را انجام دهم. تا اینکه امروز تصمیم گرفتم تا با فروش مهمترین مدال ورزشیام آن را به کودکان و نوجوانان کرمانشاهی که روزهای سختی را برای زندگی روزمره و یا تحصیل خود پشت سر میگذارند، هدیه کنم و با این اقدام با آنان همدردی و همراهی کرده باشم.
پافشاری برای حفظ حجاب در مسابقات بینالمللی
دارنده طلای مسابقات آسیایی کاراته سال 2011 مالزی، با اشاره به چگونگی کسب این مدال طلا، افزود: این مسابقات با ایام محرم همزمان شده بود و یک اردوی چهار ماهه را هم برای آمادگی بیشتر پشت سر گذاشتیم. یادم است روز اول مسابقات در مراسم عزای امام حسین(ع) در سفارت ایران در مالزی شرکت کردیم. اما موضوعی دیگری که در همان سنین کودکی زیاد به آن اهمیت میدادم حجابم بود که حتماً با حجاب در میادین مبارزه حاضر بشم و یا اگر هم با حریف اسراییلی مواجه شدم از دادن مسابقه انصراف بدم.
سهلآبادی یادآور شد: در همان ابتدا به دلیل داشتن حجاب مانع انجام مسابقات ما شدند و فشارهایی به مدیران وارد میکردند تا ما که سن پایین داریم بدون حجاب در مسابقات حاضر بشیم. اما نپذیرفتیم. با وجود اینکه 9 سال بیشتر نداشتم ولی در گروهی قرار گرفتم که رقبای 12 تا 14 ساله حضور داشتند، حتی از نظر بدنی هم از من قوییتر و بزرگتر بودند ولی به لطف خدا و دعای خیر پدر و مادرم توانستم طلای این دور از مسابقات را به دست آورم و با این طلا تیم بانوان ایران به مقام نخست کاراته آسیا دست پیدا کرد.
دستندادن ورزشکار 9 ساله ایرانی با مقام مالزیایی
دارنده طلای مسابقات آسیایی کاراته مالزی در سال 2011، یادآور شد: زمانی که میخواستم مدال طلا را دریافت کنم، با شخصی که اهدای جوایز را انجام میداد دست ندادم چراکه مرد بود و این اقدام من مورد توجه رسانههای مالزی و مسؤولان مسابقات قرار گرفت که یک کاپ ویژه مسابقات هم به خاطر این اقدام به من هدیه کردند. دستندادن من با مقام آن کشور که مرد هم بود مورد توجه رسانههای قرار گرفت که چند مصاحبه با رسانههای مالزی در خصوص این اقدام اخلاقی و دیگر موفقیتهای ورزشیام انجام دادم.
پدرم حریف تمرینی من بود
این ورزشکار قهرمان کشورمان، با اشاره به چگونگی آمادگی خود برای این دور از مسابقات، یادآور شد: سه سال بیشتر نداشتم که ورزش کاراته را با حمایت و آموزش پدرم شروع کردم و از 6 سالگی بهصورت حرفهای در باشگاههای مختلف تهران و شهرری کاراته را دنبال کردم. حریف تمرینی من پدرم بود که همه فنون کاراته و چگونگی مقابله با حریف را به من آموخت. متاسفانه دو سالی هست که از وجود سایه پدر محروم شدم و ایشان بر اثر همان زخمها و ایثارگریهایی که از دوران دفاع مقدس در بدنشان به یادگار داشتند، فوت کردند.
لزوم توجه به توسعه ساختارهای ورزشی پرند
سهلآبادی ادامه داد: از آنجایی که شرایط آب و هوایی برای سلامت پدرم خیلی مهم بود. شهر پرند را به دلیل داشتن آب و هوای پاک برای زندگی انتخاب کردیم و اکنون پنج سالی است که در این شهر جدید ساکن شدیم. نبود زیرساختهای ورزشی لازم موجب شده تا چند سالی از صحنه ورزش بهصورت جدی دور بیفتم، اما بهصورت شخصی و جدی ورزش کاراته و تکواندو را دنبال میکنم. امیدوارم شهر پرند که امروزه میزبان قهرمان برخی رشتههای ورزشی کشورمان است با ایجاد امکانات اولیه ورزشی و استاندارد این فرصت را مهیا سازد تا بتوانیم بار دیگر پرچم کشورمان را در قلههای افتخارآمیز به اهتزاز درآوریم.
مسابقات آسیایی کاراته مالزی 2011 با حضور 12 کشور آسیایی شامل مالزی، اندونزی، هنگکنگ، ویتنام، سنگاپور، چین، هند، ازبکستان، قزاقستان، برونیی، دارالسلام، میانمار و جمهوری اسلامی ایران در پوتراجایا پایتخت اداری مالزی برگزار شد و در بخش کمیته رده سنی 8 تا 9 سال «ملیکا سهلآبادی» چهارمین مدال طلای کاروان تیم ملی ایران را کسب کرد.
گفتوگو: روحالله فرقانی
انتهای پیام/ن